X
Back to the top

Homepage Radwan

Velkommen til HEJ-Arkitekter

second photo-png

Vores byer, landsbyer og bygninger skaber vores identitet og samfundets udvikling. Særligt eksisterende bygninger er bestemmende for vores miljø.
HEJ Arkitekter fokuserer på vores byggede kulturarv og samfundets udvikling. Vi brænder for at arbejde med eksisterende bygninger og hjælpe med at bevare vores kulturarv for fremtiden. Vores samfund er nødt til at reagere på udfordringer forårsaget af forventede klimaforandringer og svindende ressourcer. Også samfundets vaner og behov skifter, og bygninger skal tilpasses til fremtidens behov som attraktive, inkluderende steder. Vi kan bevare det byggede miljø og dets identitet og dermed vores samfunds identitet, når vi transformerer bygninger efter fremtidens behov og samtidig respekterer bygningernes historie og muligheder. En bæredygtig transformation af vores samfund kan kun lykkes, hvis vi aktiverer vores eksisterende bygninger og deres potentialer.

Vores projekter skal altid udvikles som en demokratisk dialog mellem alle parter, fordi vi med vores beslutninger påvirker beboere og brugere og dermed samfundets fremtid, det daglige liv, såvel som vores byggede kulturarv.

 

Hjemmeside

Præstegård

Danmarks vestkyst er et fremragende eksempel på lokal arkitektur, traditionelt håndværk og brugen af naturlige, regionale materialer. Gårdens stuehus er opført i 1865, og gården har en høj bevaringsværdi. Tagfladen er dækket med strå.

AdO 46 /1

HEJ Arkitekter arbejder i øjeblikket med endnu et baggårdshus,“Ganghaus” på tysk, i Lübeck. I dag rummer bygningen en familiebolig på omkring 100 kvm. Bygningen er klassificeret som bevaringsværdig og er en del af verdens kulturarv. Huset viser fortidens boligforhold i det gamle søfarer-kvarter ved domkirken i Lübeck.

GroGrö 61

Lübecks gamle bydel ”Altstadt” ligger som en ø mellem Trave og Elbe-Lübeck-Kanalen. Øen blev i 1987 optaget på UNESCO’s Verdensarvliste. Ejendommen ligger i det gamle håndværkerkvarter ved Sankt Jacobi Kirken. Bygningen er del af verdenskulturarven og har status som bevaringsværdig.

© 2020 HEJ-Arkitekter • By Online Marketing aus Hamburg